Waarom moet ik een incassoverzekering afsluiten?

  Waarom moet ik een incassoverzekering afsluiten?

  Wanneer u een product of dienst heeft verleend aan een klant is het altijd vervelend wanneer hier geen vergoeding tegenover staat. Wanneer dit vaak gebeurt, of het om grote bedragen gaat, kan dit de continuiteit van uw onderneming in gevaar brengen. U heeft tenslotte wel kosten gemaakt om aan de levering van deze dienst of dit product te voldoen. Om dit risico af te dekken is het aan te bevelen een rechtsbijstandverzekering af te sluiten waarbij de module incassorechtsbijstand is meeverzekerd.

  Een adviseur kan u precies vertellen welke mate van verzekering voor uw situatie van toepassing is. Indien het om veel grote bedragen gaat, zal voor u de mate van verzekeren een stuk aanzienlijker zijn dan wanneer het om kleine bedragen gaat. Ook heeft het aantal debiteuren of het openstaand bedrag de mate waarin u zich dient te verzekeren.

  Graag eens in gesprek met een adviseur om uw risico's te beperken? Een MZA Horeca-adviseur neemt de tijd voor een persoonlijk gesprek en helpt u graag verder.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.