Wat is een incassoverzekering?

  Wat is een incassoverzekering?

  Een incasso verzekering op zich bestaat niet. Binnen de rechtsbijstandverzekering voor uw onderneming is een onderdeel voor incassorechtsbijstand opgenomen. Dit onderdeel verzekerd u tegen het risico op wanbetaling en mogelijk kunt u hier ook de bijkomende kosten van deze wanbetaling op meeverzekeren. Zoals u zich kunt voorstellen komen hier mogelijk, naast de juridische kosten die gedekt worden door het rechtsbijstanddeel, ook kosten bij kijken die betrekking hebben op uw eigen betalingsverplichtingen.

  Deze kosten zijn mee te verzekeren in een rechtsbijstandverzekering. Uw adviseur kan voor u precies bepalen welke risico's wel te verzekeren en welke niet.Het is dan ook verstandig om uw verzekeraar of adviseur te raadplegen als u nog geen incassoverzekering heeft afgesloten.

  Wilt u weten wat een incassoverzekering precies inhoudt? Of samen met een adviseur uw eigen risico in deze bepalen? MZA Horeca helpt u graag.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.