Waarom zou ik een pensioensverzekering afsluiten?

  Waarom zou ik een pensioensverzekering afsluiten?

  Het is altijd prettig als u na een werkzaam leven in uw vrije tijd uw dromen kunt waarmaken. Hiervoor is vanzelfsprekend een vorm van inkomen noodzakelijk. Een pensioenverzekering kan onderdeel uitmaken van uw toekomstige vorm van inkomen. Wanneer u dit regelt voor uw werknemers, kunt u dit zien als een vorm van secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit kan een goede manier zijn om uw gewaardeerde werknemers aan uw onderneming te binden.

  Het is aan te raden om een pensioenverzekering samen met een adviseur af te sluiten. Een adviseur kan voor u de belangrijke zaken aanstippen en u wijzen op bepalingen die er voor u niet toe doen. Samen berekent u de voor u gewenste oplossing en stelt u zo de gewenste pensioenverzekering samen.

  Ook interesse in een pensioenverzekering en wilt u deze graag samenstellen met een adviseur met jarenlange horecaervaring? Neem dan contact op met MZA Horeca.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.