Aanvullende pensioenvoorziening voor personeel, is dat duur?

  Aanvullende pensioenvoorziening voor personeel, is dat duur?

  U begrijpt dat hier niet zondermeer antwoord op kan worden gegeven. Het is van belang om in kaart te brengen wat de wensen en behoeften zijn binnen uw onderneming. Ook dient u voor uzelf te bepalen wat u als ondernemer zou willen bijdragen. Aan de hand daarvan kan dan een voorstel worden opgesteld. Zo'n voorstel is maatwerk en de prijs is afhankelijk van de keuzes die worden gemaakt.

  Het is dan ook altijd aan te raden om dit te bespreken met een adviseur of verzekeraar. Op die manier wordt de verzekering precies toegespitst op uw situatie en kunt u zelf aangeven voor welke werknemers dit moet gelden. Dan betaalt u niet teveel en wordt de pensioenvoorziening precies samengesteld zoals u dit wilt.

  Wilt u weten welke mogelijkheden MZA Horeca biedt voor pensioenvoorzieningen voor uw personeel en uzelf? Neem dan snel contact op met een MZA Horeca-adviseur.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.