Wij starten een bezorgdienst. Kunnen we beter met de auto of op de scooter bezorgen?

  Wij starten een bezorgdienst. Kunnen we beter met de auto of op de scooter bezorgen?

  Dat is een moeilijke vraag. Zoals u begrijpt kan hier zonder verdere informatie over het businessplan niet concreet over geadviseerd worden. Het is afhankelijk van uw doel, uw missie en visie en de manier hoe u uw klanten wil benaderen. Dat bepaalt in uw geval mede wat de beste oplossing zou kunnen zijn. Staat duurzaamheid bij u hoog in het vaandel en heeft u een klantenkring in een kleine cirkel rondom uw restaurant. Dan kan het voor uw imago wonderen doen om bijvoorbeeld met fietskoeriers te werken. Of u bezorgt snacks die maximaal 12 minuten na het verlaten van de frituur afgeleverd moeten zijn bij uw klant. Dan is de auto waarschijnlijk verstandiger.

  Vanuit het perpectief van verzekeringen brengt elke vorm van transport zijn eigen voors en tegens met zich mee. Ervaring leert dat scooterbezorging moeilijker te verzekeren is dan die met de auto. Maar voor uw businessplan kan het zo zijn dat bezorgen met de auto niet haalbaar is. Bespreek uw businessplan daarom altijd met een adviseur. Hij helpt u de juiste risico's te verzekeren en kan u net dat zetje in de rug geven om te kiezen voor een bepaalde manier van transport.

  Door de jarenlange ervaring in verzekeringen voor de horecabranche weet MZA Horeca u het juiste advies te geven met betrekking tot transportverzekeringen. Zo weet u zeker dat uw vervoer en de bijbehorende verzekeringen goed geregeld zijn.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.