Ik wil een foodtruck beginnen, wat moet ik verzekeren?

  Ik wil een foodtruck beginnen, wat moet ik verzekeren?

  Als ondernemer met een foodtruck loopt u verschillende risico's. Afhankelijk van de situatie kunnen uiteenlopende risico's met een verzekering worden afgedekt. Dit is echter afhankelijk van de situatie en uw wensen en behoeften. Het maakt al een verschil of uw foodtruck al dan niet een aanhangwagen is, of u terrasmeubilair wilt plaatsen bij uw tijdelijke standplaats en of u in uw foodtruck maaltijden kookt of slechts voorbereide maaltijden verkoopt.

  Zoals u begrijpt zijn de combinaties die je kunt maken in dit geval eindeloos en is het aan te raden om uw exacte situatie te bespreken met een adviseur. Hij kan u wijzen op risico's en voorwaarden en samen met u de juiste keuze maken voor het verzekeringspakket welke voor uw situatie het meest geschikt is.

  Wilt u een foodtruck beginnen en meer weten over de benodigde verzekeringen? MZA Horeca voorziet u graag van de antwoorden.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.