Een vrijgezellenfeest liep uit de hand, dekt de polis de schade?

  Een vrijgezellenfeest liep uit de hand, dekt de polis de schade?

  Wanneer een vrijgezellenfeest, of ieder ander feest, in uw gelegenheid uit de hand loopt ligt uw bezorgdheid allereerst bij uw gasten. Maar als naderhand blijkt dat er schade is ontstaan, dan ziet u natuurlijk wel graag deze schade vergoed. Deze schade is een gevolg van een van de oorzaken die genoemd worden onder de dekking van de vandalismeverzekering. Wanneer er dus geen uitsluitingen van toepassing zijn, zal dit een gedekte schade zijn. 

  Zo ziet u maar dat de term vandalisme mogelijk wat zwaar klinkt, maar in de context echt wel van toepassing kan zijn voor een horecaonderneming onafhankelijk van de locatie. Bij twijfel kunt u altijd uw adviseur raadplegen of een vandalismeverzekering in uw situatie een verstandige keuze is.

  Wilt u meer weten over een vandalismeverzekering? Neem dan contact op met MZA Horeca. Tijdens een bezoek bij u op locatie vertelt een adviseur u hier graag meer over.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.