Waarom moet ik een vandalismeverzekering afsluiten?

  Waarom moet ik een vandalismeverzekering afsluiten?

  Een vandalisme- of molestverzekering kan uw financiele risico's afdekken indien uw opstal en/of interieur wordt beschadigd door de vormen van vandalisme of molest. Deze schade is op een reguliere opstalverzekering niet gedekt. Daar deze schade groot in omvang kan zijn, kan het in sommige situaties lonen om tegen het risico van vandalisme verzekerd te zijn.

  Vandalisme en de verschillende voorwaarden klinken behoorlijk heftig maar in theorie wordt "vernielzucht zonder materieel voordeel" gezien als vandalisme. Het kan dus zomaar zijn dat een feest waar een vechtpartij uitbreekt en waardoor schade veroorzaakt wordt, wordt gezien als een vorm van vandalisme.

  Bent u benieuwd of een vandalismeverzekering voor uw onderneming een verstandig idee is? Een MZA Horeca-adviseur komt graag bij u langs om de situatie te beoordelen en u alles te vertellen over de voordelen van "Gastvrij verzekerd".

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.