Wat is een verzuimverzekering?

  Wat is een verzuimverzekering?

  Wanneer uw medewerker ten gevolge van ziekte of letsel niet in staat is binnen uw onderneming werkzaamheden te verrichten, heeft u als ondernemer een loondoorbetalingsverplichting van 2 jaar. Deze loonkosten kunt u afdekken binnen een verzuimverzekering. Mocht u dus geconfronteerd worden met een ziek personeelslid dan is het prettig dat u kunt terugvallen op deze polis.

  In de horeca wordt natuurlijk veel met tijdelijk personeel en/of kortlopende contracten gewerkt. Naast uw vaste bezetting wilt u de voor u drukke maanden opvangen door extra personeel aan te nemen. Het is daarom van belang dat u goed weet aan welke plichten u als ondernemer dient te voldoen en welke mogelijkheden een verzuimverzekering uw horecaorganisatie biedt.

  Benieuwd welke verzekeringen u als horecaondernemer nodig heeft? Een MZA Horeca-adviseur maakt voor u een advies op maat tijdens een Dekkingscheck. Dan weet u dat al uw verzekeringen goed geregeld zijn.

  Case
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.