Ik heb een personeelslid betrapt op diefstal, wat nu?

  Ik heb een personeelslid betrapt op diefstal, wat nu?

  Allereerst is dit natuurlijk een zeer vervelende situatie. Iemand aan wie u het vertrouwen gegeven heeft, heeft dit vertrouwen beschaamd. De, mogelijk, persoonlijke band die u heeft opgebouwd met dit personeelslid komt zwaar onder druk te staan. Afhankelijk van de ernst van de situatie en uw relatie met de betreffende medewerker adviseren wij u het volgende; het doen van aangifte bij de politie, het onmiddellijk ontbinden van het arbeidscontract en overleg plegen met uw advocaat.

  Raadpleeg ook altijd uw verzekeraar voor mogelijke rechtsbijstandclausules in uw verzekeringspolis. De ondersteuning die u middels rechtsbijstand ontvangt kan vaak afdoende zijn in dit soort situaties. Het is echter goed te weten waar u staat en waar u eventueel recht op zou hebben.

  Wilt u meer weten over de rechtsbijstand- en/of diefstalverzekering in het "Gastvrij verzekerd"-pakket? Een MZA Horeca-adviseur vertelt u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek bij u op lokatie.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.