Wat is een diefstalverzekering?

  Wat is een diefstalverzekering?

  Een diefstalverzekering is een verzekering tegen de risico's van inbraak, waarbij uw inventaris en/of goederen zijn gestolen en/of beschadigd tijdens de inbraak. Licht uw verzekeraar zo snel mogelijk in na het ontdekken van de inbraak. Uw verzekeraar kan u adviseren in de te volgen stappen.

  Een diefstalverzekering is vaak een onderdeel van een uitgebreide brandverzekering waarop ook het risico van diefstal van inventaris/goederen is meeverzekerd. Dus ook als u geen aparte diefstalverzekeringspolis heeft, hoeft het niet zo te zijn dat u niet verzekerd bent. Check uw brandverzekeringspolis voor een eventuele bepaling over diefstal.

  Wilt u zeker weten dat u geen risico loopt bij diefstal? Neem dan contact op met een MZA Horeca-adviseur. Zij kunnen u de juiste diefstalverzekering helpen vinden.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.