Mijn kassasysteem is kapot, ben ik verzekerd?

  Mijn kassasysteem is kapot, ben ik verzekerd?

  Een kassasysteem is een integraal onderdeel van uw operatie. Mogelijk houdt u hier naast de kassa-aanslagen ook de boekingen of reserveringen in bij en als zodanig is het ontzettend vervelend dat uw hotel, café of restaurant hier problemen van ondervindt. Echter, een electronicaverzekering biedt slechts dekking door "buitenkomend onheil". Is de schade ontstaan door ouderdom of de "natuurlijke" slijtage van de kassa, dan zal de verzekeraar deze schade niet in behandeling nemen.

  Het verdient daarom absoluut de aanbeveling om uw electronische apparatuur niet alleen te verzekeren, maar ook up-to-date te houden. Een adviseur kan u hierin van een passend advies voorzien en bovendien de risico's van verlies voor uw onderneming goed inschatten. Ook de eventuele uitsluitingen worden samen met u doorgenomen. Op die manier wordt uw verzekering op uw specifieke situatie afgesteld en bent u bij schade van "buitenkomend onheil" verzekerd van goede dekking op uw polis.

  Interesse in een op maat gemaakt verzekeringspakket specifiek voor de horeca? MZA Horeca voorziet u graag van advies.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.