Wat is een electronicaverzekering?

  Wat is een electronicaverzekering?

  Een electronicaverzekering dekt schade aan electronische apparaten. Zo klinkt het ontzettend simpel. Het gaat hier echter om schades als gevolg van een van buitenkomend onheil. Dan klinkt het opeens "onheilspellend". Maar een buitenkomend onheil kan bijvoorbeeld zijn een algehele stroomstoring waardoor een vrieskist langere tijd zonder stroom komt te zitten. Of een kassasysteem die het begeeft als gevolg van kortsluiting.

  Situaties waarbij uw operatie gevaar loopt en die buiten uw schuld om zijn ontstaan. Het is dan fijn te weten dat de schade die hierdoor aan uw electronische apparatuur is ontstaan verzekerd is. Uw verzekeraar kan u hier absoluut meer over vertellen. Informeer uw adviseur dan ook altijd in deze situaties. Let wel: slijtage of ouderdom van electronische apparatuur is niet verzekerd.

  Wilt u ervoor zorgdragen dat uw operatie geen schade oploopt als gevolg van gebreken aan electronica? Neem dan eens contact op met MZA Horeca. Het "Gastvrij verzekerd"-pakket biedt een uitstekende dekking op de electronicapolis. Dan weet u zeker dat uw verzekering goed geregeld is.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.