Onze luifelreclame is vernield, is dit verzekerd?

  Onze luifelreclame is vernield, is dit verzekerd?

  Luifelreclame is een moeilijk gebied. Het is vaak afhankelijk of de luifel onderdeel is van het pand an sich of onderdeel is van een gedeelde luifel. Denk hier bijvoorbeeld aan een winkelcentrum of winkelstraat waar de luifel gedeeld wordt met de rest van de ondernemers. In zo'n geval kan de luifel onderdeel zijn van de opstalverzekering van het centrum. Dan is het afhankelijk van de mate van beschadiging en waardoor de schade ontstaan is.

  Betreft het schade aan uw lichtreclame, dan valt de schade mogelijk onder de voorwaarden van uw lichtreclameverzekering. Voor meer zekerheid dient u altijd uw adviseur te raadplegen. Een verzekering toegespitst op uw persoonlijke situatie zal u vaak meer mogelijkheden bieden dan een standaard polis.

  Heeft u interesse in een verzekeringspakket wat zich specifiek toespitst op uw situatie en rekening houdt met uw omstandigheden? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van "Gastvrij verzekerd" of vraag vandaag nog een Dekkingscheck van MZA Horeca aan.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.