Waarom moet ik een lichtreclameverzekering afsluiten?

  Waarom moet ik een lichtreclameverzekering afsluiten?

  Vaak is lichtreclame een dure investering en kan dit snel beschadigd raken door bijv. storm of hagel. Een dergelijke beschadiging is vaak niet standaard verzekerd binnen een opstalverzekering. Als u een dure lichtreclame-installatie heeft, is dus raadzaam om een lichtreclameverzekering af te sluiten. Zeker als de installatie aan de buitenzijde van uw bedrijfspand is aangebracht.

  De lichtreclameverzekering biedt namelijk een veel bredere dekking dan uw opstalverzekering. Met de lichtreclameverzekering bent u verzekerd tegen beschadiging van uw installatie als gevolg van bijvoorbeeld onweer, storm of vandalisme. Ook de kosten van reparatie en (de)montage worden vergoed. Let wel: schade door eigen gebrek is echter niet verzekerd.

  Precies weten of een lichtreclameverzekering voor uw onderneming van toepassing is? Neem dan contact op met MZA Horeca. Een van onze adviseurs kan u meer vertellen over de risico's en de dekking die "Gastvrij verzekerd" biedt bij schade aan lichtreclame.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.