Wat is een lichtreclameverzekering?

  Wat is een lichtreclameverzekering?

  Een lichtreclameverzekering is een verzekering die specifiek is bedoeld voor lichtreclame die u aan de buitenzijde van uw onderneming heeft toegevoegd. De beschadiging van een dergelijke reclameuiting valt vaak niet onder uw standaard opstalverzekering omdat het een verbetering betreft die u aan het pand heeft toegevoegd en dus als een losstaand item beschouwd wordt.

  Omdat het bij lichtreclames vaak om prijzige installaties gaat, verdient het absoluut de aanbeveling hier een aparte verzekering voor af te sluiten zodat u verzekerd bent tegen de risico's van onweer, storm of bijvoorbeeld vandalisme. De meeste lichtreclameplossien verzekeren ook de kosten van (de)montage en installatie mee, zodat u hier verder geen aanvullende kosten voor hoeft te maken in geval van beschadiging.

  Meer weten over de risico's van beschadiging met betrekking tot reclameuitingen? Een MZA Horeca-adviseur vertelt u graag meer en bekijkt of uw huidige verzekering voldoende dekking geeft bij schade.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.