Ik heb schade door lekkage, wat nu?

Ik heb schade door lekkage, wat nu?

Natuurlijk is het eerst zaak om te voorkomen dat de schade groter wordt. Achterhaal de oorzaak van de schade en probeer ergere schade te voorkomen. Schakel ook snel uw verzekeraar in. Deze begeleidt u verder in het schadetraject en vertelt u precies wat u wel en ook vooral niet moet doen. 

Als de oorzaak gevonden is, kunt u samen met uw verzekeraar bepalen wat de volgende stappen zijn. Is een spoedreparatie nodig om snel weer aan de slag te kunnen of dient u te wachten op een schaderapport. Uw verzekeraar kan u hierin van het beste advies voorzien en volledige samenwerking leidt tot de beste resultaten op de lange termijn.

MZA Horeca heeft een schadeafdeling in huis. Dit verkort de lijnen en zij helpen u als onafhankelijke partij te schakelen met de verschillende instanties die belang hebben bij de afhandeling van de geleden schade.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.