Een personeelslid heeft zich verwond onder werktijd, wat nu?

  Een personeelslid heeft zich verwond onder werktijd, wat nu?

  Als een sitiuatie zich voordoet waarbij een werknemer zich tijdens werktijd verwondt, dient u zich te houden aan de eisen en regels die hieraan gesteld worden in de Arbowetgeving. U wilt deze situaties natuurlijk koste wat het kost voorkomen en zult naast de zorg voor het welzijn van uw werknemer ook moeten richten op preventie van verdere ongevallen.

  Potentieel risicovolle omstandigheden moeten zoveel mogelijk vermeden worden. Naast de voor de hand liggende risico's kan uw adviseur u ook wijzen op situaties waar u mogelijk niet eens bij stilstaat maar waar een verzekeraar wel zijn eigen risico probeert te verminderen. Door met een ervaren adviseur uw bedrijf door te lopen komen deze aan het licht en kunt u preventief aanpassingen doorvoeren.

  Wilt u ook eens van gedachten wisselen met een ervaren verzekeringsadviseur of bent u op zoek naar een goede ongevallenverzekering voor uw personeel? Neem dan contact op met MZA Horeca.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.