Wij willen graag ook maaltijden bezorgen. Waar moeten wij rekening mee houden?

Wij willen graag ook maaltijden bezorgen. Waar moeten wij rekening mee houden?

Als u besluit om naast uw standaard dienstverlening van het serveren en afhalen van maaltijden ook bezorging besluit aan te bieden dient u met een aantal zaken rekening te houden met betrekking tot uw verzekeringspolissen. Uw activiteiten worden uitgebreid dus ook uw aansprakelijkheidsverzekering moet aangepast worden. Uw bezorgdienst zorgt voor nieuwe, andere risico's en deze wilt u ook graag meeverzekerd zien.

Het is daarnaast van belang of u de maaltijden tijdens transport ook wilt verzekeren en het transport zelf brengt extra risico's met zich mee. Welke vorm van transport kiest u? Zijn hier extra risico's aan verbonden? Het is van belang dat u deze risico's met een adviseur overlegt zodat deze u kan bijstaan in het aanpassen van uw verzekeringen.

Heeft u hulp nodig met het aanpassen van uw verzekeringen of wilt u een second opinion over uw huidige polis? Vraag dan een MZA Horeca Dekkingscheck aan.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.