Wij hebben een sauna & wellness center, zijn daar aanvullende verzekeringen voor nodig?

  Wij hebben een sauna & wellness center, zijn daar aanvullende verzekeringen voor nodig?

  Voor een sauna & wellness center geldt dat klanten in aanraking kunnen komen met warm water, stoom en eventueel gladde vloeren. Hierdoor is het risico van aansprakelijkheid groter en uw verzekeringen moeten hier wel op aansluiten. De verzekerbare risico's kunnen wel worden verzekerd met een aanvulling op de reguliere verzekeringen. Wel is het belangrijk dat de noodzakelijke preventiemaatregelen omvangrijker van aard zijn. Denk hierbij aan keuring en onderhoud van de elektrische installatie.

  Het is van groot belang dat deze preventiemaatregelen structureel worden uitgevoerd en dat controle en onderhoud stipt op tijd uitgevoerd dient te worden. Ook al is uw verzekering aangepast, dan is de correcte naleving van de preventie- en controlemaatregelen (was deze schade te voorkomen?) van groot belang. Als u van plan bent om een sauna & wellness center te openen in uw hotel, schakel dan altijd uw verzekeraar of adviseur in. Door op voorhand de plannen voor te leggen, kan uw polis tijdig aangepast worden om de uitgebreide risico's te kunnen dekken. 

  Meer weten over preventie- en controlemaatregelen en de invloed die incorrecte naleving kan hebben op uw verzekerd risico? Een MZA Horeca-adviseur informeert u graag over de mogelijkheden binnen het "Gastvrij verzekerd"-pakket.

   

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.