Een grote reservering komt te vervallen op het laatste moment, kan ik de schade claimen?

  Een grote reservering komt te vervallen op het laatste moment, kan ik de schade claimen?

  Dit kan afhankelijk zijn van de situatie. Wanneer deze reservering onderdeel uitmaakt van een evenement en een evenementenverzekering aangesloten is, zou dit mogelijk een gedekte oorzaak kunnen zijn. Wanneer het echter een op zichzelf staande reservering betreft, kan dit gezien worden als een ondernemersrisico. De schade kan dan uitsluitend bij de potentiële klant neergelegd worden. Hier kunnen de vooraf gemaakte afspraken van belang zijn. Er kunnen algemene voorwaarden van toepassing zijn verklaard en op basis van de inhoud kan een eventuele annulering tot vergoeding van gemaakte kosten leiden. 

  Hou er dus bij het afsluiten van grote reserveringen rekening mee dat een evenementenverzekering mogelijk van toepassing kan zijn. Dan worden de grootste risico's afgedekt. Uw adviseur kan u hierin adviseren en helpt u bij het uitzoeken van de juiste polis.

  Meer informatie over een evenementenverzekering? Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

  Case
  Contact
  Specialist op dit gebied

  De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

  Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.