We gaan ook op ons terras serveren, zijn er dan extra verzekeringen nodig?

We gaan ook op ons terras serveren, zijn er dan extra verzekeringen nodig?

Dit zijn de gebruikelijke activiteiten van een restaurant en als zodaing heeft u hier geen aanvullende verzekeringen voor nodig. Wanneer u dit wenst, dan kunt u hier gewoon mee starten. Mogelijk dient u wel een vergunning te hebben om ook buiten te serveren, maar dit is een aangelegenheid tussen u en uw gemeentebestuur.

Hou er wel rekening mee dat u, als u meer dan de standaard activiteiten van uw onderneming gaat beoefenen, wel uw aansprakelijkheidsverzekering laat aanpassen. Als de extra ontstane risico's niet benoemd zijn in uw aansprakelijkheidspolis, dan zijn deze zeer waarschijnlijk niet verzekerd. Informeer daarom altijd uw verzekeraar of adviseur. Zij kunnen u wijzen op mogelijke risico's waar u in eerste instantie niet direct bij stilstaat en waar nodig uw polis aanpassen.

Wilt u meer weten over de voorwaarden van een aansprakelijkheidsverzekering binnen de horeca of bent u benieuwd of uw huidige verzekeringspolissen nog up-to-date zijn? Vraag dan een MZA Horeca Dekkingscheck aan.

Horecaverzekering goed geregeld?

Doe vandaag nog de MZA Horeca dekkingscheck!

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.