Johan Schilder

Mijn naam is Johan Schilder en ik ben als Relatiebeheerder Zakelijk al vele jaren werkzaam bij MZA en MZA Horeca. Ik kom graag bij ondernemers over de vloer om met eigen ogen te zien hoe zij elke dag weer hun uiterste best doen om het de gasten naar hun zin te maken. Noord-Holland kent zo'n grote diversiteit aan horeca, van de drukte van Amsterdam tot de knusheid van de dorpjes in de kop van Noord-Holland. Maar overal staat de gast op nummer 1.

Om dat te kunnen blijven doen als ondernemer is het mijn taak als adviseur om eigenlijk zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Bij MZA Horeca ontzorgen we de ondernemer volledig op gebied van verzekeringen. Hierbij zorg ik niet alleen voor de juiste dekking voor als er iets gebeurt, maar ga ik ook samen met de ondernemer actief op zoek naar verbeteringen om mogelijke problemen te voorkomen.

Contact met Johan

Stuur mij een e-mail Linkedin

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.