Wim Jonk

Ik ben Wim Jonk en werk als Relatiebeheerder Zakelijk voor MZA en MZA Horeca. Voor mijn klanten bereikbaar zijn vind ik het allerbelangrijkste. Als adviseur opereer je vaak onzichtbaar maar op het moment dat een van je relaties je hulp of expertise nodig heeft, moet je er gelijk staan. De kunst is om de vraag zelfs op voor te zijn. Dat lukt natuurlijk niet altijd maar actief meedenken over preventie is wel een van onze belangrijkste taken.

Doordat ik zelf ook ervaring heb in de horeca als barkeeper kan ik mij vrij makkelijk verplaatsen in de lopende operatie van onze klanten. Het meedenken wordt daardoor een stuk makkelijker en mijn relaties waarderen die extra ervaring en kennis enorm. Werken in de horeca vergt flink wat discipline en kost veel tijd en inspanning. Daarom is het prettig als iemand anders je tijdrovende taken uit handen neemt. Bij MZA Horeca doen we dit graag.

Contact met Wim

Stuur mij een e-mail Linkedin

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.