Maar wat verdien ik nu eigenlijk?

11-09-2019 Maar wat verdien ik nu eigenlijk?

Na een druk horecaseizoen maakt u als ondernemer de balans op. Goed gedraaid? Alles flexibel en zonder problemen verlopen? Gasten tevreden? Hopelijk kunt u op alle vragen positief antwoorden. Maar nu de volgende? Heeft u ook nog wat verdiend? Na aftrek van alle kosten, inkopen en uitgaven? Kunt u die vraag ook positief beantwoorden? En hoeveel dan?  

Daar wringt vaak de schoen. Zonder tussenkomst van de boekhouder is die vraag niet gelijk te beantwoorden. Terwijl dat best wel zou moeten kunnen toch? Als u als ondernemer niet de vinger aan de pols heeft in uw onderneming, wie dan wel?

Real-time inzicht in uw cijfers is erg waardevol

Door altijd up-to-date inzicht in uw cijfers te hebben, weet u op elk moment hoe uw onderneming ervoor staat. En dat is ontzettend waardevol. Want daarmee kunt u sturen. Op personeelskosten bijvoorbeeld als het toch even niet zo druk blijkt te zijn dan u verwachtte. Maar ook bij het inkopen. Kan dat efficiënter of goedkoper? Als u niet weet hoe u ervoor staat, weet u ook niet waar in te grijpen.

Wat levert mij het meeste op?

Inzicht in de cijfers kan zelfs zo ver gaan dat u per afdeling weet welke het beste presteert op financieel gebied. Doet de bar meer omzet dan het restaurant? Welke van de twee is het meest winstgevend? Moet ik mijn personeel beter instrueren in bijverkoop? En gaat dit alles dan niet ten koste van de gasten en hun ervaring? Door precies te weten hoe onderdelen in uw zaak presteren, weet u ook of ingrijpen nodig is en, nóg belangrijker, of het werkt.

Altijd uw cijfers bij de hand

De boekhoud-app van Horeca Boekhouder geeft u deze inzichten. Gewoon op uw telefoon. Zo heeft u op elk gewenst moment van de dag toegang tot uw data. En kunt u uw boekhouding supermakkelijk up-to-date houden. Facturen scant u met uw telefoon in en worden gelijk opgeslagen. Nooit meer bonnetjes bewaren dus.

Het team van Horeca Boekhouder helpt u bovendien met advies over rendement en kosten, allemaal vanuit jarenlange ervaring in de horecabranche zelf. En dat merkt u als horecaondernemer. Iemand die uw taal spreekt en begrijpt waar het in de horeca om draait, daar werkt u toch graag mee samen?

Wilt u ook real-time inzicht in uw cijfers en heeft u interesse in een kennismaking met de Horeca Boekhouder? Laat hieronder uw gegevens achter en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de mogelijkheden.

Meer inzicht in wat u nu eigenlijk verdient met uw onderneming?

Meld u nu aan en MZA Horeca partner Horeca Boekhouder helpt u inzicht vinden in het reilen en zeilen van uw onderneming.

Horecaondernemers spoedhulp

12-06-2020 Horecaondernemers spoedhulp

Versoepeling maatregelen; een lichtpuntje?

27-05-2020 Versoepeling maatregelen; een lichtpuntje?

Is de waarde van uw horecapand wel juist getaxeerd?

25-05-2020 Is de waarde van uw horecapand wel juist getaxeerd?

Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen

20-05-2020 Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.