Waar blijft de tijd?

26-02-2019 Waar blijft de tijd?

Tijd. Wat zou u er graag wat meer van hebben. Tijd om het uw gasten naar hun zin te maken, tijd om uw personeel te begeleiden, tijd om na te denken waar u met uw onderneming naartoe wilt in de toekomst, maar ook tijd voor privézaken. Kortom, als u wat meer tijd zou hebben dan hoefde u nergens concessies te doen. Want als u overal de tijd voor zou hebben, dan zou het wel goed zitten met die toekomstplannen.

Wat nu als u meer tijd zou kunnen krijgen? Simpelweg door tijd te besparen op uw administratie. En dat u bovendien gelijk gebruik kunt maken van actuele inzichten in uw financiële mogelijkheden? Dan kunt u die toekomstplannen eindelijk tot realiteit maken.

Administratieve rompslomp

Administratie, het is een veel gehoorde klacht bij ondernemers. Hoewel u een goede boekhouder in dienst heeft, kost het best veel moeite om alles te verzamelen, bij te houden en op te slaan. Facturen van leveranciers, loonadministratie, belastingaangiften, noem maar op. Alles moet gedocumenteerd en bewaard worden en eigenlijk wilt u de tijd die dit kost liever elders besteden.

Handige app

MZA Horeca partner Hein Koning Administratie en belastingadvies heeft daar een oplossing voor: de Hein Online-app. Met deze handige app voor tablet en telefoon houdt u real-time zicht op alle kosten en uitgaven van uw horecaonderneming. Bonnetjes scant u handig in met de camera en hoeft u vervolgens niet meer te bewaren, facturen stuurt u door naar uw eigen contactadres en worden gelijk geüpload in uw administratie. Super handig en bespaart u veel papierwerk.

Inzicht in uw financiële positie

De app geeft u bovendien gelijk inzicht in uw openstaande betalingen, die u zelfs met één druk op de knop als betaalopdrachten bij uw bank klaarzet! Via de uitgebreide rapportages kunt u zien welke uitgaven in het lopende jaar gedaan zijn en houdt u zicht op de loonadministratie. Allemaal volledig up-to-date. Robot-adviseur ROB.01 geeft u bovendien handige tips om uw onderneming nog meer te stroomlijnen. Juist die combinatie van inzichten en advies is ontzettend waardevol, want daarmee kunt u sturen. Richting een succesvolle toekomst, natuurlijk.

Heeft u interesse in de Hein Online-app van onze partner Hein Koning? Laat hieronder uw gegevens achter en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer weten over de Hein Online-app?

Meld u nu aan en MZA Horeca partner Hein Koning Administratie en belastingadvies neemt contact met u op.

Voorkomen is beter dan genezen

12-10-2020 Voorkomen is beter dan genezen

Verkoop horecapanden is aan de orde van de dag

04-09-2020 Verkoop horecapanden is aan de orde van de dag

6 maanden Corona en wat nu?

01-09-2020 6 maanden Corona en wat nu?

Wat wijzigt er in het 3e steunpakket?

31-08-2020 Wat wijzigt er in het 3e steunpakket?

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.