En één water!

En één water!

Water, u gebruikt dagelijks vele, vele liters. Koffie zetten, kopjes thee, kannen water, noem maar op. Dit drinkwater wordt gefilterd en is prima voor consumptie. Maar de effecten op leidingen en apparatuur laten nog al wat te wensen over. Kalkaanslag is een veel voorkomend probleem, zeker in ondernemingen waar veel gebruik wordt gemaakt van water.

Uw professionele koffieapparaat heeft een eigen aansluiting met eigen leidingen, voor thee gebruikt u waterkokers of misschien wel een warmwaterkraan, uw afwasapparatuur heeft zijn eigen aansluiting op het waternet, bij sanitair horen eigen leidingen, kortom in de horeca is water volop in gebruik.

Schonere leidingen, langere levensduur

Als u de kalkaanslag weet te verminderen, dan gaat uw apparatuur langer mee. Klinkt logisch toch? Maar hoe doe je dat? MZA Horeca partner Next Filters biedt de oplossing. Een ingenieus systeem van filters zuiveren het leidingwater bij binnenkomst in uw onderneming. Zo vermindert u de vorming van kalkaanslag in al uw leidingen. Zo hoeft u de, veelal dure, apparatuur minder vaak te vervangen.

Gezonder, ook voor uw gasten

Niet alleen gezond voor uw portemonnee, maar ook voor uw gasten. De kwaliteit van het leidingwater neemt toe en de smaak van uw koffie, thee en het kraanwater in uw onderneming verbeteren aanzienlijk. Want niet alleen de hoeveelheid kalk in het water wordt gefilterd, maar ook andere stoffen worden verwijderd uit het water. De hoeveelheid die deze stoffen in het water aanwezig zijn, worden als niet schadelijk gedefinieerd maar invloed op de smaak oefenen zij wel degelijk uit. Het water wordt dus gezonder.

Stilstaand water is een risico

U weet het waarschijnlijk wel, stilstaand water vormt een risico. Bacteriën groeien makkelijker in water wat stilstaat in leidingen. Heeft u bijvoorbeeld een hotel, dan zal het voorkomen dat uw kamers niet altijd volledig bezet zijn. Het water in de leidingen van de badkamers vormen dan mogelijk een risicofactor. Door het water op voorhand te filteren wordt dit risico flink verminderd. De initiële bacteriesporen worden simpelweg niet uw leidingen in gestuurd. Dat is toch een fijne gedachte.

Heeft u interesse in de filteroplossing van MZA Horeca partner Next Filters? Laat hieronder uw gegevens achter en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer weten over het filteren van (drink)water in uw onderneming?

Meld u nu aan en onze partner Next Filters neemt contact met u op om u meer te vertellen.

Versoepeling maatregelen; een lichtpuntje?

27-05-2020 Versoepeling maatregelen; een lichtpuntje?

Is de waarde van uw horecapand wel juist getaxeerd?

25-05-2020 Is de waarde van uw horecapand wel juist getaxeerd?

Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen

20-05-2020 Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen

Bedrijfsfinanciering is ook nu mogelijk

11-05-2020 Bedrijfsfinanciering is ook nu mogelijk

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.