Dat is goed geregeld

Dat is goed geregeld

Verzekeringen zijn niet sexy. Ja u leest het goed: verzekeringen zijn niet sexy. We weten heel goed dat u bij het praten over verzekeringen het liefste afhaakt. Als horecaondernemer focust u zich liever op uw gasten: hebben zij het naar hun zin, brengen ze veel tijd door in uw onderneming en wat kunt u eraan doen om ze vaker terug te laten komen?

Maar wat zorgt er nu voor dat u zich vol overgave kunt richten op hetgeen waar u goed in bent? Dat alles goed geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over alle zaken waar u liever niet al teveel tijd aan kwijt bent. Dat doet MZA Horeca voor u.

MZA Horeca is een initiatief van Molenaar & Zwarthoed Adviseurs uit Volendam. Onze jarenlange ervaring met horeca en verzekeringen hebben wij nu gebundeld in het verzekeringspakket Gastvrij Verzekerd. Een compleet pakket verzekeringen voor de horeca met lage premies en best mogelijke dekking op uw polissen.

Gastvrij verzekerd: ook iets voor uw zaak?

Gastvrij verzekerd is een verzekeringspakket dat uitgaat van uw wensen. Geen overbodige polissen en alle verzekeringen volledig toegespitst op uw situatie. Of u nu een groot hotel runt, een restaurant heeft of uitbater bent van een café; voor elke horecazaak is het Gastvrij verzekerd-pakket samen te stellen.

Uw persoonlijke MZA Horeca adviseur komt bij u in de zaak langs om de risico’s te inventariseren en u te ondersteunen met advies op gebied van preventie. Alles om een zo volledig mogelijke dekking op uw polissen te realiseren. Zo wordt uw verzekeringspakket op maat samengesteld en betaalt u niet voor overbodige zaken.

Zolang er niets gebeurt, is er niets aan de hand

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vlam in de pan in de keuken, een niet goed gedoofd kaarsje op tafel of een misplaatste handdoek op een bakplaat. Allemaal kleine dingen die kunnen zorgen voor een grote brand. Of wat te denken van waterschade? Lekkage ontstaan in een bovenwoning, blusschade van een brand verderop in de straat. Allemaal situaties die gebeuren, maar waar u vooraf niet direct aan denkt.

Of bijvoorbeeld: aansprakelijkheid. Een van uw gasten blijft haken met zijn jas aan een oneffenheid in de muur of een werknemer komt ten val over een drempel of traptrede. Een van uw obers morst per ongeluk iets over de telefoon van uw gast. Heel herkenbaar allemaal. U bent in veel gevallen aansprakelijk voor de schade terwijl er geen opzet in het spel is.

Het lijkt een beetje of we u opzettelijk bang willen maken, maar binnen uw onderneming kunnen  ontzettend veel problemen ontstaan. Dit zien wij bijna dagelijks. Brand, waterschade, aansprakelijkheid; in allerlei verschillende gedaanten vormen deze een risico in uw onderneming. Zolang er niets gebeurt, is er niets aan de hand maar wat nu als er wel iets misgaat? Dan is het absoluut fijn om te weten dat u op uw verzekering terug kunt vallen.

Dat is goed geregeld

Mocht er dus onverhoopt iets misgaan in uw zaak waar u uw verzekering voor moet aanspreken, dan staat uw MZA Horeca adviseur voor u klaar. Door jarenlange ervaring met schadeafhandeling en onze interne schadeafdeling is snel te schakelen in het hele schadeverhaal. Uw adviseur staat u bij in de benodigde aanvragen en adviseert u in de te nemen stappen. De ondersteunende schadeafdeling gaat voor u aan de slag om uw bedrijf zo snel mogelijk weer up en running te hebben. Dat neemt voor u een hoop zorgen weg.

Wat maakt MZA Horeca nu anders?

Mooie praatjes denkt u nu, maar die heb ik eerder gehoord. Klopt, op papier is er niet veel anders te ontdekken aan ons verhaal in vergelijking met andere adviseurs. Daar zijn we eerlijk in. Toch weten wij dat we ze ook waar kunnen maken. En dat is nu net wat het verschil maakt.

Onze klanten zijn ons grootste bewijs. Met veel enthousiasme vertellen zij op deze website over hun ervaringen met MZA Horeca. Niet voor niets is onze klanttevredenheid hoog en zijn vele horecaondernemers al jarenlang klant. Daar zijn wij ontzettend trots op.

Interesse gekregen in Gastvrij verzekerd en MZA Horeca? Bezoek ons op stand 2.16 op de Noord-Hollandse Horecabeurs en profiteer van onze speciale beursaanbieding.

Versoepeling maatregelen; een lichtpuntje?

27-05-2020 Versoepeling maatregelen; een lichtpuntje?

Is de waarde van uw horecapand wel juist getaxeerd?

25-05-2020 Is de waarde van uw horecapand wel juist getaxeerd?

Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen

20-05-2020 Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen

Bedrijfsfinanciering is ook nu mogelijk

11-05-2020 Bedrijfsfinanciering is ook nu mogelijk

De MZA Horeca nieuwsbrief blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.